ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Ангел не е опознал интимно Дорина

Ангел не е опознал интимно Дорина

Ангел и Дорина

Певецът Ангел, който спечели заедно с партньорката си Дорина шоуто Денсинг Старс, все още не е опознал новата си любима в интимна обстановка.

Според клюката двамата отлагали този момент, защото искали да бъде перфектен. Затова внимателно се подготвяли за специалния ритуал на физическата близост.

Русият изпълнител е лудо влюбен в дългокраката танцьорка и почти няма ден, в който да не обявява в социалната мрежа, колко много я обича.

В шоусредите се шушука, че майката на Ангел изобщо не харесвала танцьорката, но певецът имал свои позиции по въпроса, които отстоявал.

Някои от приятелите на Ангел смятат, че е глупаво от негова страна да пропуска възможността да се позабавлява с новата си любов в спалнята.

Други го подкрепят, че отлага момента на близост, за да й даде възможност да го оцени като личност и да консумират любовта си в точното време.

Според някои певецът, който е известен с преклонението си пред християнските ценности, може би изчаква момента да предложи брак на приятелката си и едва след това да се наслади на първата нощ на интимност.

Засега двамата са неразделни и Дорина придружава любимия си на всяко негово участие, което малко дразнело колегите му. Те се ядосвали, че не могат да купонясват по мъжки както преди и дори мислели, че любовната връзка на Ангел ще се отрази върху работата му.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати