ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Фолкзвезди възмутени от Джена

Фолкзвезди възмутени от Джена

Джена

Известни фолкпевици са възмутени от новата мания на колежката им Джена, която започна да печели пари от феновете си, когато искат да се снимат до нея.

Всяка певица е свикнала по време на участия да е атакувана от фенове на сцената и извън нея, които искат да се щракнат за спомен с нея и да пуснат снимките си с гордост в социалната мрежа.

Икони на попфолка като Ивана, Глория, Камелия никога не отказват да се снимат с феновете си и дори ги прегръщат пред камерата.

Фолкзвезди възмутени от Джена

Джена обаче е въвела революционен похват и за да зарадва някой фен, който иска да бъде увековечен с нея на снимка, според клюката взимала хонорар за тази цел.

Досега никой не беше правил подобно нещо и всеки от известните изпълнители се съгласява да се снима с фенове, без да им иска нищо.

Джена, която напоследък започна да прави корекции по тялото си, е свикнала да предизвиква възмущението на колежките си заради различни причини. Според нея те не я харесвали, защото много от тях оценявали, че тя е доста по-интелигентна от тях. За разлика от много свои колежки Джена в повечето случаи сама пише както текста, така и музиката към парчетата си.

Имаше период, в който Джена беше гласена за наследничка на Ивана, но това място беше заето от Преслава и засега няма шансове фолк тронът да бъде освободен скоро, за да се качи на него Джена.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Айдън
Айдън
18.07.2013 09:54
това че е вземала пари искам да ви кажа че не е вярно аз лично съм бил много пъти на нейни участия и съм се снимал много пъти и не съм разбрал да я взимала пари,тя не е такъв човек няма да го направи никога
0
0
Панайот
Панайот
10.07.2013 13:56
хахаха.......и пари да ми дават няма да се снимам до теб
1
0
Александра
Александра
09.07.2013 14:46
Това е пълна глупост! Още преди 10 години, като пееха по крайморските заведения, съм се снимала с разни фолк-певици и тогава си беше задължително да си платиш за снимката, иначе "звездата" се обръщаше и въобще не даваше да се снимаш до нея. Така че това далеч не е нова мода. Не че даже я знам коя тая, дето я е възродила.
Пък и да не мислите, че паричките за снимката с фолк иконата не ви ги слагат на сметката в заведнието под формата на "елит" надценка.
0
0
ma da be
ma da be
09.07.2013 14:03
Айде сега,едно време Глория караше дъщеря си да събира парите от снимките,а като я доближиш за снимка-точно като щракаш се обръщаше настрани,да изглежда все едно аз съм я издебнал за снимка.
Всички като станат малко по известни и полудяват от алчност!!!
0
0
Никола
Никола
03.07.2013 11:47
Боли ме чепа за Джена и компания...
1
0