ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Дони отпраши с щерка си на море

Дони отпраши с щерка си на море

Дони

Певецът Дони, който заедно със съпругата си Нети отмаря на черноморското крайбрежие, съчетава полезното с приятното и според близки до семейството вече успял да си осигури участия в престижни заведения.

Дони и Нети крият от медиите малката красавица Лилия и смятат, че по този начин ще предпазят детето си от светската суета и излишни клюки.

Двамата музиканти са страстни почитатели на източните учения и дори се разходиха до Тибет, където според приятелите им получили просветление и затова не държат толкова на светските изяви. За тях е важно да са в обществото на най-близките си приятели.

Напоследък Дони успя да възроди интереса към старите си парчета, като започна да ги изпълнява заедно с Кирил Маричков и Иван Лечев в общата им група „Фондацията”. В новата група участват също така Венко Поромански от бандата „Те” и Славчо Николов от Б.Т.Р. Групата изпълнява песни на "Щурците", на "ФСБ", на Дони и Мочил, но ги разнообразява със съвсем нови аранжименти.

Но по морето певецът не е отишъл да работи с новата си група, а се е усамотил със семейството си и близки приятели. Морският купонът е във Варвара, но Дони щял до отскача до съседни курорти, когато се налага да пее пред публика. Очаква се той да успее да сключи договори за ангажименти на новите си колеги, с които пее старите парчета на нов глас.

Рейтинг

5 3
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати