Мария с най-скъпи подаръци във фолка

Мария

Фолк звездата Мария, която от доста време не се изявява по участия заради любовта си към милионерския син Християн, се радва на най-скъпите подаръци сред колежките си.

Мария, която е израснала в семейство, което не е могло да й осигури какъвто и да е лукс, сега се радва на глезотии, за които навремето не е и мечтала.

Освен със скъпи тоалети, които са създадени от любимите на миньончето японски и френски дизайнери, певицата вече може да се похвали и с най-скъпия телефон, който някога фолк изпълнителка е държала в ръцете си.

Мария с най-скъпи подаръци във фолка

Мобилката струва над 150 000 лева и е с корпус, който е направен от чисто злато. Освен това скъпата играчка е украсена и с диаманти, които я правят толкова ценна. Според клюката само певицата има такъв телефон у нас, тъй като все още не е стартирало серийното му производство.

Мария е много горда с новия си начин на живот, който й позволява всевъзможни глезотии, недостъпни за колежките й. И докато те се трепят до зори на сцената на нощни клубове, тя се излежава до късно и посреща новия ден с ново хрумване за желана от нея придобивка.

Това вбесявало колежките й, които не мислели, че Мария може да ги задмине по лукс, и направо полудявали от яд заради факта, че брюнетката живее като кралица. Мария била много доволна от това, тъй като още не можела да забрави и да прости подмятанията на някои от колежките си за бедното й детство.

Рейтинг

5 3
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Мария
Мария
21.09.2013 23:51
Забравила е произхода си много бързо!С тези 150.000 да беше помогнала на някое дете с увреждане-има толкова деца в безизходица,чийто живот зависи от ПАРИ,ама такива като нея СЪВЕСТ НЯМАТ!Вместо да ги разхищава за НЕНУЖНИ луксове,да беше ги използвала за БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ--на оня свят НИЩО нама да вземе със себе си,но така поне щеше да се издигне не само в очите на хората а и в Божиите очи ! Не случайно в Библията пише,че никой богаташ няма да влезе в Божието царство,ако не даде богатството си за бедните...!!!
0
0
дидо
дидо
13.08.2013 21:48
този явно е импотентен , че се налага такъв платен ПР за подаръци и прочие към този парцал ........
0
0
анонимен
анонимен
13.08.2013 21:44
Марийка е хипофизно джудже - токчетата на обувките й са по-дълги от бедрата й,а главата й е голяма като присадена плазма на раменете й. Но Прасето Гущеров младши няма шанс с нещо свястно, затова да плаща! Ха ха - живота е коварен.
0
0