Кали ще пропусне морето

Кали

Фолк певицата Кали се е заела здраво с работа, защото й се налага да осигурява сама лукса, с който беше свикнала по времето, когато живееше с бащата на второто си дете.

След раздялата си с бизнесмена Антон Краус певицата е сменила рязко стандарта си в сравнение с този, на който се радваше по време на връзката им.

Кали, която взе големия си син Георги и невръстния хлапак Марк, и си замина от дома на бизнесмена, понякога изпитвала тъга по предишния си начин на живот, когато не й се налагало да мисли за сметки.

Кали ще пропусне морето

Преди раздялата певицата изкарваше дълго време на морето, където се радваше на собствено жилище благодарение на бащата на сладура Марк.

Сега обаче тя вече няма достъп до морската квартира, въпреки че таткото на мъника ще продължи да се грижи за него и от разстояние.

След като обяви, че чака трето дете, Кали вероятно е успяла да вбеси бившия си, който и без това не беше доволен от забежките на певицата с по-млад от нея мъж.

Това лято Кали ще работи сериозно над нови парчета, тъй като отдавна не е изкарвала истински хит. Това се налага заради нарастващите нужди на момчетата й, а също така и заради предстоящото й майчинство, по време на което поне няколко месеца няма да може да пее по клубове.

Заради работата певицата няма да може да отмаря на морското крайбрежие и според клюката големият й син изобщо не бил доволен от това, след като известно време се радвал на милионерски стандарти на живот.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати