Еминем едва не умрял от свръхдоза

Еминем

40-годишният рапър Еминем разказва как едва не умрял от свръхдоза.

В нов документален филм, разказващ за живота на улицата и как се печелят пари от продажбата на наркотици Еминем разкрива, че е имал доста тъмно минало. В една от т.нар. случки едва не загубил живота си при употребата на забранени субстанции.

Еминем

„Дъното щеше да бъде само едно – смърт... Не разбрах кога тази ми зависимост се превърна в проблем. Аз просто исках да опитвам от това чувство на еуфория все повече и повече, обяснява рапърът, като добавя - Ако някой се опитваше да ми помогне, като ми каже, че съм много зле – му казвах да се разкара. Казвах, че мога да се контролирам, но не беше така. В момента, когато ме приеха по спешност в болница и ме пуснаха на диализа, защото органите ми отказаха да функционират, дори и лекарите не повярваха, че ще прескоча трапа.“, разказва той.

„Тогава, ако бях попаднал в болницата два часа по-късно, сега нямаше да съм сред живите.“

След тази случка Еминем споделя, че животът му е претърпял истински обрат. „Израснах много. Това беше процес на учене, в който разбрах, че човек може да бъде щастлив и да се наслажда на живота си без това да бъде предизвикано от нещо друго. Така, че бих казал на всички, които мислят, че животът им е по-розов като се надрусат. Това не е така. Той просто не е.“

Еминем има 17-годишен син - Хейли Джейд Скот от бившата си съпруга Кимбърли Скот. Със Скот певецът се развежда през 2006 г. От връзката си с нея той има и две осиновени дъщери: Алейна „Лейни” Матърс, която е дете на сестрата на Кимбърли, и Уитни, която е дете на Скот от предишна връзка.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Еминем
Еминем
02.07.2013 13:25
Имам дъщеря, тъпанари такива!
3
0