Виктория Бекъм с угризения, че е работеща майка

Виктория Бекъм

39-годишната Виктория Бекъм често изпитва чувство на вина, задето е работеща майка.

Бившата вокалистка на "Спайс Гърлс" - Виктория Бекъм, има успешна модна линия, както и отглежда четири деца заедно със съпруга си - футболна звезда Дейвид Бекъм. Тя признава, че да поддържа успеха е доста трудно, тъй като постоянно трябва да жонглира между работата и семейството си.

"Когато постигнеш успех в дадена сфера, най-трудното нещо е да поддържаш това ниво на успех. За тази цел трябва да работиш все по-усилено, за да можеш да задържиш позициите си", споделя брюнетката, в свое интервю за китайското издание на списание „Вог“.

Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм

"Това е огромен акт на жонглиране, когато си работеща майка и в същото време трябва да се грижиш и за семейството си. Милиони жени по света правят това всеки ден, но то не е никак лесно, особено когато надделява чувството ти на вина, всеки път, когато излезеш от вратата, за да отидеш на работа."

Пош Спайс, както е наричана в медийните среди, признава, че в продължение на 20 години е в центъра на вниманието както в Америка, така и на стария континент. Тя добавя още, че отдавна не се впечатлява от светлините на прожекторите, а това което наистина я интересува, е еманципацията на жените и все по-голямата им роля в обществото.

"Да правя една жена да се чувства секси облечена в моя дреха е страхотно. Когато те носят моделите ми, това означава много повече за мен от хиляди ръкопляскащи хора. Увеличаване на правата на жените в днешно време е това, което ме кара да се чувствам добре."

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати