Краката на Яна - блян за баровци

Яна и Петко

Дългите крака на танцьорката от Денсинг Старс Яна са на път да разбият куп сърца на богаташи. След като приключи връзката си с жънещия все повече успехи певец Орлин Павлов, красавицата хлътна по новата си тръпка - бизнесмена Петко Димитров.

Той признава, без да се крие, че краката на дългобедрата танцьорка са наистина невероятни и мнението му е споделено от много мастити бизнесмени.

Петко Димитров

След като през спалнята на бизнесмена са минали едни от най-големите красавици и звезди в страната, той не можа да устои на чара на фаталната Яна.

Денсинг Старс - шоуто, което се превърна в място за запознанства на звезди, промени изцяло живота на Яна. Докато беше с Орлин, тя не можеше да бъде глезена до такава степен, както в момента.

Ресурсите на Петко са насочени към изпълнение на всяко желание на красавицата и негови конкуренти му завиждат за ефектната жена, с която се появява на публични места.

За разлика от много почитатели на коригираните гърди, бизнесменът е фен на естествената красота и затова за него Яна е сбъдната мечта - хубостта на танцьорката е съвсем естествена.

Клюкари вече шушнат, че връзката им няма да изтрае дълго, но красотата на Яна в съчетание с добрия й характер, с който е известна сред колегите си, са гаранция за наистина дълго съвместно приключение с бизнесмена.

Рейтинг

5 5
4 6
3 4
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
димитър
димитър
10.08.2013 08:42
краката не оставаха ли от страни, какво толкова е хлътнал Петко по тях.. не смятам,че те са най-важното за един бизнесмен:)
0
0
Така де
Така де
20.07.2013 14:02
Да си пази краката,че ще и трябват, за да бяга много бързо след първия бой!
0
0
Мнителна
Мнителна
12.07.2013 13:57
Интересно,при следващия Денсинг Старс,Яна отново ли ще съчетае партньорството с приятелство?
0
0