ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Кали аут от екрана

Кали аут от екрана

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Кали

Фолк певицата Кали, която очаква третото си дете, в най-скоро време ще слезе от екран, шушука се в телевизионните среди.

Кали, която води предаване за споделяне на интересни и понякога тъжни истории, ще трябва да отстъпи мястото си на друга водеща, след като коремчето й се увеличи.

Камелия

Кали е известна като работохоличка, което би трябвало сериозно да радва новия й мъж Влади. Той, за разлика от предишния любим на Кали – бизнесмена Антон Краус, не може да осигури на певицата лукса, на който тя бе свикнала през последните години.

Затова на Кали й се налага да работи постоянно и освен с участия по клубове тя е ангажирана и с предаването си, което се оказа доста успешно.

Преди Кали обаче на същото място седеше колежката й Камелия, която бе много обидена, когато се наложи да го освободи.

Според клюката предаването на Кали се оказало по-успешно, отколкото това на Камелия, и нямало шанс тя скоро да бъде свалена от екран.

Бременността й обаче ще й попречи да остане дълго време на мястото на водеща. Кали се прочу като истинска героиня, докато беше бременна с втория си син Марк, тъй като не спираше участията си почти до последно и често се шегуваше на сцената, че са й изтекли водите.

Според близки на певицата тя със сигурност ще ходи по участия и в напреднала бременност, тъй като трябва да осигури добър живот и на трите си деца. Според клюката мястото на Кали на малкия екран ще бъде поето от нейна колежка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати