ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Антония Петрова набива сланина

Антония Петрова набива сланина

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Антония Петрова

Известната като най-скандалната Мис България Антония Петрова не спира да пуска в социалната мрежа снимки с коментари от всяко свое излизане.

Сред известните българки единствената, която я бие в това отношение, е Николета Лозанова, която се грижи за това феновете й да са наясно с всяко събитие от ежедневието й.

Новата страст на Антония, която доскоро показваше в общ план местата, които посещава сама или с руския си съпруг, е да се снима в ресторанти.

Неотдавна тя посетила ресторант в Украйна, който носи гордото име „Сало” – в превод на български това означава сланина. В заведението се предлага сланина под най-различни форми, има дори и сладки варианти на мазнинката.

На една от снимките Антония, известна сред другите миски като Тоца, позира пред чиния с нарязана сланинка и един куп тестени изкушения.

Миската си поръчала не само деликатеса на заведението, но също така и традиционните пелмени и галушки, които представляват руска и украинска вариация на италианските равиоли.

Антония, която на снимките само позира, а не похапва сладко от сланината, твърди, че я консумира, без това да й се отразява изобщо на външния вид.

Природата я била дарила с невероятно бърза обмяна на веществата и каквото и да хапне, блондинката щяла да си остане все така източена.

Сланината била сред любимите вкусотии на миската, която освен това си пада и по тестото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати