Брадърката Зара топли леглото на стара любов

Зара

Хубавата Зара, която стана звезда покрай първия Биг Брадър, отново се завърна при старата си любов – бизнесмена Христо Сираков.

Благодарение на любовната им афера Зара се превърна в тунингована красавица с вкус към луксозните аксесоари и марковите дрехи.

Преди да се загаджи с Ицо Стоте Манекенки, както е известен бащата на детето на топ модела Ирен Онтева, Зара беше далеч от визията на съблазнителка.

Но забежките й с представители на двата пола, които навремето шокираха зрителите на Биг Брадър, не оставиха безучастен бизнесмена, който е известен с пристрастието си към свежи момичета.

С помощта на заможния си приятел Зара замина да изучава тънкостите на актьорското майсторство зад Океана и плъзна клюката, че отношенията им са приключили.

Зара се завърна триумфално като продуцент на нов холивудски филм и през няколко месеца отскача до САЩ, а след това се връща отново при старата си любов.

След раздялата на Зара с бизнесмена той беше забелязван с много млади красавици от светския елит, но нито една не успя да го задържи за дълго.

Според клюката отношенията им със Зара все още не са приключили, просто се поддържат въпреки разделите и разстоянието.

Сред завоеванията на бизнесмена са много известни певици и телевизионни водещи, но с нито една от тях той не успя да поддържа сериозна връзка.

С красавицата Ирен Онтева двамата бяха много щастливи и дори им се роди дете, но след това се разделиха.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
перфектна
перфектна
25.09.2013 15:14
това е сега хита-да покажеш до къде може да стигнеш с разпуснатия си живот, и най- важно е да ти се възхищават!
0
0
4ар25
4ар25
06.08.2013 01:52
тъпи зандани които с дундите си прогресират...
0
0
x
x
22.07.2013 13:53
...егати безмисленятя стятия...
0
0