ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Тони Димитрова още скарана с Кичка

Тони Димитрова още скарана с Кичка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Тони Димитрова още скарана с Кичка

Певицата Тони Димитрова, известна като българската Бони Тейлър, все още не си е оправила отношенията с колежката си Кичка Бодурова, с която люто се скараха.

Певиците, които са родени в Бургас, се сдърпаха заради музикални награди и оттогава не си говорят. И докато Кичка си позволи да се изказва не по най-достойния начин за Тони, блондинката си замълча.

Един от принципите й бил да не говори обидни думи по адрес на никого, дори да се е почувствала засегната от негово изказване.

Според близки на Тони няма никакъв шанс тя да прости някога на Кичка, затова ще е много неприятно и за двете, ако някога им се наложи да пеят на общ концерт.

Нищо чудно това да стане отново на традиционния музикален фестивал в Бургас и не е ясно дали няма да се стигне до по-силен словесен сблъсък между двете изпълнителки. Колегите им тръпнат в очакване коя ще излезе по-достойно от ситуацията.

Тони, която поддържа добра форма с диети и разкрасяващи процедури, не смята да коригира нищо по тялото си. Тя няма нищо против промените, които идват с възрастта, и в това отношение, според близките й, е задминала колежката си в духовното си развитие.

Друга певица, с която Тони Димитрова беше в напрегнати отношения за известно време, беше Ваня Костова от Тоника, но и двете положиха усилия, за да се сдобрят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest