ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Антонина бясна на Теодора

Антонина бясна на Теодора

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Антонина

Фолк певицата Антонина, която нашумя, след като се снима в клип с мустаци, е побесняла заради звездата на компанията, където работеше - колежката й Теодора.

Антонина напусна преди няколко дни музикалната компания, където двете се изявяваха с Теодора. Според клюката това се случило, след като била посъветвана така от нея. И двете обаче не хвърлят светлина по този въпрос, затова все още не е ясна причината.

Теодора

От музикалната компания разпространиха писмо, от което става ясно, че Антонина и продуцентите й са имали сериозни разминавания в творческите виждания, което е довело до напускането на певицата.

В момента Антонина е бясна, защото кариерата й тъкмо бележеше някакъв възход и след като не е в тази музикална компания, й остават само два-три избора. Тя обаче май ще бъде принудена да се продуцира самостоятелно.

Досега в тази насока е успяла единствено Десислава, която преди години беше част от голяма музикална фирма, но се отцепи и реши да заложи на собствените си усилия.

Като нея постъпи колежката й Рени, но се принуди отново да се върне към музикална фирма, за да получава покани за участия. Според близки на Теодора тя изобщо нямала нищо общо с напускането на Антонина, но нямала възможност да й го обясни.

Антонина решила да си го върне и на светско събитие, на което звездата беше Теодора, пристигна и демонстративно не й обръщаше внимание. Когато Теди се опитала да я поздрави, се стигнало до неприятни реплики от страна на Антонина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest