ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Андрей гушка Мис България

Андрей гушка Мис България

Андрей и надя

Тв водещият Андрей, който преди време се завърна към старата си любов - красивата актриса Надя Иванова, отново е разделен с нея, шушука се из телевизионните среди.

Надя, която е стара любов на Андрей, отново бе забелязана в прегръдките му преди време и се заговори, че водещата на светското предаване Елит може и да го закара пред олтара.

Иван и Ирина

След раздялата си с Надя Андрей премина през неуспешен брак с ефектна блондинка, а бившата му любов търсеше щастието при мастити бизнесмени и светски лъвове.

След като двамата се събраха, стана ясно, че старата любов ръжда не хваща, и според приятели на Андрей той се чувствал много спокоен и доволен от този факт.

Преди броени дни обаче водещият бе забелязан на светски купон без Надя, а вместо това прегръщаше страстно Мис България Ваня Пенева.

Двамата бяха засечени на морето, което даде повод на клюкарите в светските среди да гадаят дали отношенията на Андрей с миската са само приятелски или това е новата му любов.

Отсъствието на Надя от купона бе допълнителен аргумент в полза на новата клюка и май хубавата актриса отново ще трябва да си търси мъж, който да я обича, защото хитовият сред миските Андрей е на прага на нова любов.

Колегата му Иван, който също е тачен от светските красавици, все още е с любимата си Ирина, която стана причина за развода му със съпругата му Вихра. И въпреки че се говори за раздяла между двамата, засега любовта им все още устоява на изпитанията.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати