Около Коцето - само висшистки

Коцето

Красивата съпруга на фолк звездата Константин преди дни стана висшистка. Хубавата Надя получи диплома за юрист и е на седмото небе от щастие от постижението си.

Нежната половинка на певеца заформила як купон в заведението му заедно с целия си курс и забавленията продължили до ранните сутрешни часове. За разлика от много съпруги на фолк певци, Надя си била наумила отдавна да стане юрист, вместо да се задоволява с ролята на домакиня.

Райна

Тя все още не е наясно към коя област на правото да се насочи, но смята да си изкарва хляба, като работи по специалността си. Това умилявало Коцето, който оценявал интелектуалните възможности на половинката си не по-малко от външния й вид.

Бившата изгора на Коцето - колежката му Райна, покрай която той успя да се изкачи до върха на музикалните класации навремето, също не смята да остане без висше.

Дългокраката македонка, която все още не може да прежали старата си любов и не го е заменила с нова мъж, изучава психология и в скоро време също ще се дипломира.

Преди да се прехвърли в изучаването на човешкото поведение, Райна искала да изучава елинистика, но след това, според нейни близки, решила да изучи човешката психология и да разбере защо хората взимат едно или друго решение. Това, според приятелите на Райна, се дължало и на раздялата й с Коцето.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати