ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Дъщерята на Уитни Хюстън се сгоди за брат си

Дъщерята на Уитни Хюстън се сгоди за брат си

Уитни Хюстън,Боби Кристина

Боби Кристина Браун обяви в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“, че се е сгодила за "доведения си брат" Ник Гордън.

Покойната Уитни Хюстън прибира от улицата в дома си Ник, когато той е едва на 12 години. Певицата обаче не го осиновява, а само се грижи за момчето. Биологичния баща на Ник е в затвора, а майка му не е в състояние да полага грижи за него.

След неочакваната кончина на майка си Боби Кристина намира утеха именно в Ник. Тогава тя скандализира обществеността с близките си отношения с „доведения си брат“.

Дъщерята на Уитни признава, че и е омръзнало от коментарите по адрес на нея и Ник, като напомня, че той не й е нито биологичен брат, нито доведен брат, а само е живял с тях.

"Да, ние се сгодихме. Не сме брат и сестра, защото майка ми никога не го е осиновявала. Тя знаеше, че се срещаме", написа Боби Кристина в социалната мрежа. Тя не упоменава датата на предстоящото събитие, но признава, че то ще се състои рано или късно.

След смъртта на голямата певица Уитни Хюстън, дъщеря ѝ Боби Кристина беше обявена за единствена наследница. Майката на Уитни се опита по съдебен път да се пребори с волята на дъщеря си, тъй като смята, че 19-годишната й внучка не е готова да разполага с толкова голяма сума пари.

Тя смята, че има много хора, които ще се възползват от нейната богатство, като в това число влиза и настоящия й годеник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати