ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Антонина vs Теодора - коя ще е победителка

Антонина vs Теодора - коя ще е победителка

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Теодора

Фолк певицата Антонина, която неотдавна напусна музикалната компания, в която се изявяваше известно време, се е заканила на колежката си Теодора, с която доскоро бяха дружки.

Антонина, която според клюката не е напуснала компанията по свое желание, се надява и други колежки, които според нея са били ощетени от примата на фирмата - Теодора - да я подкрепят.

Антонина

Засега обаче изявленията й не срещат подкрепа от останалите певици в компанията, тъй като досега никой не се е оплаквал от поведението на Теодора.

Синеоката певица, която години наред беше в ролята на нежната половинка на шефа на компанията, в момента е разделена с него. Двамата се разделиха малко преди да вдигнат сватба, което озадачи дори и най-близките им приятели.

Според клюкари Антонина използва момента, в който Теодора се чувства по-слаба, за да я атакува. Според някои представители на фолк гилдията наистина има нещо вярно в слуха за причините, заради които Антонина се принуди да напусне музикалната фирма.

Още повече, че това стана малко преди на пазара да излезе новото й парче, което е свързано с протестите, за да е актуално.

В сравнение с Антонина обаче Теодора има много по-голям творчески път зад гърба си и много повече постигнати успехи. Според близки на Теодора тя била доста разстроена от думите на колежката си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest