Данчо Караджов се прощава с мотора си

Данчо Караджов се прощава с мотора си

Фронтменът на рок група Сигнал Йордан Караджов е твърдо решен да се сбогува завинаги с мотора си в името на феновете. Той ще го подари на един от своите почитатели по време на концерт през есента.

Преди време певецът се увлякъл по мощните мотори и като холивудският актьор Хю Лори, известен с ролята си на д-р Хаус почти не слизал от новата си придобивка.

Сега обаче той ще се прости с нея, за да направи подарък на някой от феновете на групата, която от десетилетия радва българи от различни поколения.

Дори във фолка обожават парчетата на Сигнал и певицата Кали всеки път включва в участията си по клубове емблематичното парче на групата "Да те жадувам".

В момента Данчо Караджов се радва на последни месеци с мотора си и му се наслаждава като за последно. Щастливецът, който ще яхне огромната машина на рокаджията, ще бъде избран с помощта на томбола.

Името му ще бъде обявено от актьора Николай Сотиров, който ще е водещ на събитието. Ники, който е известен от сериала "Седем часа разлика", е много добър в изкуството на пантомимата, а и самият той обича моторите и високите скорости.

Двамата с Данчо Караджов отсега гадаят на кого би могъл да се падне моторът-мечта. С концерта, на който ще бъде подарен моторът, ще приключи турнето на групата по случай 35-тата им годишнина на сцената.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати