Камелия се завръща на екрана с гръм и трясък

Камелия

Фолк звездата Камелия, която беше изпаднала в депресия, след като бе свалена от екран преди време, сега има шанса да се завърне с гръм и трясък като победителка.

Блондинката, която водеше предаване за интересни случки от живота, бе разочарована, когато се наложи, според слуховете - заради интриги - да освободи диванчето на водеща.

Певицата Камелия

След няколко смени на водещи на нейно място дойде колежката й Кали, която се задържа доста дълго време на дивана. Тя обаче също ще отстъпи мястото си, защото скоро излиза в майчинство.

Но Камелия няма намерение да се завръща към нещо старо, затова Кали ще бъде сменена от друга водеща, според слуховете тя ще бъде отново певица от фолк гилдията.

Камелия ще води Мис България - конкурсът тази година ще бъде под формата на телевизионно риалити. Дългокраката певица има солиден опит във воденето на живо, както ще й се наложи и този път. Тя водеше Голямата Уста, а след това се отдаде на социално предаване.

Сега Камелия ще бъде в компанията на Кирил Ефремов, който блесна в риалитито Къртицата. Певицата неведнъж е признавала, че се чувства добре, когато е водеща заедно с някой мъж.

Перфектната фигура на блондинката, която тя доизвайва с часове престой във фитнес залата всеки ден, ще радва окото на зрителите. Що се отнася до свежи лафове, певицата е пълна с такива, затова можем да очакваме забавни моменти от екрана.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари