Има ли нужда Андреа от корекции

Бедрата на Андреа

Фенове на Андреа напоследък са обезпокоени от факта, че изваяните като на богиня бедра на певицата постепенно са започнали да губят перфектните си форми.

Блондинката, която преди време стартира звездната си кариера като миска, според клюкарите е поизгубила форма в последно време и това се е отразило най-вече на формата на краката й.

Андреа

Певицата постоянно избира къси рокли и поли, защото е свикнала всички да се възхищават на източените й бедра, но напоследък почитателите й я посрещат и с озадачени погледи.

Любимата на боксовия шампион Кубрат Пулев напоследък вече не може да се похвали с успехите, които жънеше преди няколко години. Тогава, след дълъг период на тъпчене на едно място, Андреа изведнъж се превърна в мега звезда.

Тя привличаше вниманието на общи концерти, на които оставяше по-известните си колежки да й дишат прахта по отношение на сценично появяване.

Специално с Андреа се появяваше балет, а тоалетите й за участия се шиеха при топ дизайнери и радваха окото с всевъзможни аксесоари с причудливи форми.

Внезапно певицата, която притесняваше колежките си с шеметната си кариера, не само че не бележи успехи от предишния калибър, но попромени и визията си.

Колежките й, които й завиждат доста за проектите със световно известни звезди, според клюката били доволни от този факт, но Андреа е решила да си върне отново блясъка на славата.

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Болни чалгари...
Болни чалгари...
29.07.2013 11:53
Да, има нужда от корекция! Смяна на софтуера! И един здрав бащински пердах профилактично!
0
0