Биляна Йотовска - с плочки като културист

Биби Йотовска

Нежният силует на моделката Биляна Йотовска, която напоследък направо се е вманиачила по фитнеса, вече заприличва на професионална състезателка по културизъм, говори се в модните среди.

Красавицата, която блести в реклами и се изявява в шоу-програми с еротична насоченост, е превърнала корема си в истинска радост за очите на всеки фитнес-маниак.

Биляна Йотовска

Коремът на моделката не е просто стегнат, той е толкова релефен, че всяка спортистка би й завидяла. Всяко мускулче на корема на Биляна е прецизно очертано, което говори, че освен на яки тренировки моделката се подлага и на специална диета за орелефяване.

Плочките на корема на Биляна предизвикват завист в посетителките на фитнес-залата, където тя стяга тялото си, но мъжете, които харесват хубавицата, са леко притеснени от чак такава спортна визия.

Любимият на Биляна, който е спортист, я харесва както в предишния й вид, така и в релефния, така че тя няма за какво да има притеснения в тази насока.

Според близки до моделката откакто е решила да се превръща в нежна версия на културистка, тя е променила начина си на хранене.

Биляна изобщо не може да си позволи десерти и тестени храни, и консумира само специално подбрани продукти.

Те й помагат да подчертае релефа на мускулите по тялото си.

Много мацки от ВИП-средите, които не могат да се справят с килограмите си, се чудят как може Биляна да се подлага на такива лишения.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати