Десислава в битка с бивш

Десислава
Снимка: desislava.es

Фолк звездата Десислава, която за разлика от свои колежки се изявява успешно и като поп-певица, ще се впусне в люта и дълга битка за детето си, носят се слухове из фолк средите.

Блондинката, която се грижи за сина си Майки - плод на любовта й с живеещия в САЩ Михаил, ще трябва да отстоява родителските си права пред съда.

Деси Слава
Снимка: desislava.es

Бившият й, който не е помагал в отглеждането на малкия Майки, откакто Деси се е прибрала от САЩ, внезапно бил обзет от желание да се изяви като татко.

Желанието на бащата изкарало извън нерви певицата, която сама се справя с отглеждането на наследника си. Според клюката той дори вече е завел дело в съда, с което иска да поеме изцяло грижите за сина си Майки.

Деси, която преди време беше нежна половинка на сегашния мъж на колежката си Галена - Галин, не прие идеята му да си имат наследник, тъй като вече имаше дете. Това доведе до раздялата им.

Деси в момента е много притеснена от наближаващото дело, но има подкрепата на новия си любим, който е ММА боец. Той често отскача до САЩ и може би нещата ще могат да се уредят с извънсъдебни преговори, надяват се приятелки на блондинката.

Тя няма никакво намерение да отстъпва правата си на бившия си, който толкова години не се е сетил да помогне за отглеждането на сина си. Ако се наложи, Деси смята да се бори в съда с години, но няма да отстъпи от позицията си.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати