ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Слухове разделиха Ангел и Моисей

Слухове разделиха Ангел и Моисей

Ангел и Моисей

Дуетът Ангел и Моисей си остава неразделен, поне засега, въпреки слуховете, които на няколко пъти изкараха двамата певци и приятели разделени.

Слухът, че победителят в Денсинг Старс Ангел се е изпокарал с Моисей заради любимата си – танцьорката Дорина, се оказа пълна измислица. Според близки на двамата изпълнители тези слухове се пускат от недоброжелатели, които искат отдавна дуетът да се разпадне.

Двамата певци не само че са добри приятели и смятат, че нищо не може да застане между тях, а освен това мислят върху нови музикални проекти.

Според клюката Моисей си бил намерил нова дуетна половинка, която да замени русокосия Ангел. Двамата певци си дават лична свобода за проекти с други колеги, но това не се отразява на отношенията им.

Колкото до слуха за това, че Моисей се притеснява да не би Дорина да развали мъжкото им приятелство, се оказва, че той приемал като приятелка дългокраката красавица и дори се радвал за късмета на колегата си. За него било много важно приятелят му да се чувства щастлив и обичан.

В момента Моисей и Ангел подготвят нова изненада за феновете си, но все още не искат да разкриват подробности относно поредното музикално предизвикателство, над което работят от доста време.

През лятото двамата приятели ще релаксират на любими места по нашето Черноморие.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати