ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Орлин Павлов чака любовта

Орлин Павлов чака любовта

Орлин Павлов

Певецът Орлин Павлов, който успешно се изяви и като актьор във филма "Отплата", търпеливо чака да разбере какво му е приготвила съдбата по отношение на любовта.

След като се почувства обиден от факта, че цяла България разбра за новата страст на любимата му Яна - тузаря Петко Димитров, с който се загаджи в Денсинг Старс, Орлин дори не се опита да си я върне.

Победителят във ВИП брадър предпочита да изчака, за да види каква изненада ще му поднесе животът и дали я вярна максимата, че когато свършва една любов, това се случва, за да проправи път на друга.

Орлин Павлов е тъжен не само заради това, че вече не може да усеща прегръдката на хубавата Яна, но и заради невероятния й талант за готвене на вкусни ястия.

Сега вероятно дългокраката красавица ги приготвя на новия си любим Петко. Самият Орлин може да приготвя едно-две ястия, цар е обаче на десертите. С най-вкусния си десерт той мисли да зарадва следващата дама на сърцето си.

Засега той не знае каква мацка би могла да го изкуши, но около него вече се навъртат красавици, готови да споделят голяма част от свободното си време с него.

Покрай филмовата си кариера певецът има огромно количество фенки, така че ще му се наложи просто да избере една от всичките хубавици, които се въртят край него.

Новата връзка на певеца се оказа само слух. Той бе забъркан в афера с мистериозна красавица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати