Няма драма между гаджетата на Преслава и Алисия

Алисия

Гаджето на фолк звездата Преслава, известен с прякора Бирмата, изобщо не е влизал в конфликт с избранника на Алисия - Ники Михайлов, с когото тя отново се среща, според клюките.

Имаше слухове, че двамата дори се сбили, след като се засекли с любимите си в клуб на нашето Черноморие. Драмата се разиграла пред очите на много свидетели.

Преслава

Истината е обаче, че драма няма и младоците не били дори влизали в словесна схватка. Ники Михайлов публично обяви преди време, че вече е разделен с фолк певицата Алисия, чийто екслюбим стана мъж на бившата на Ники - Николета Лозанова. Преди това слуховете разделяха и събираха двамата нееднократно.

Но тъй като старата любов явно не хваща ръжда, Алисия и Ники отново се виждат от време на време, макар че според слуховете сега не ставало въпрос за любов, а само за взаимни удоволствия.

Двамата дори били засечени на морето да се гушкат на плажа, докато отмарят и си мислят, че са далече от хорските погледи и от клюкарите, които за пореден път да ги одумват.

Според най-пресните слухове Преслава недолюбвала особено Николета и това я сближавало по някакъв начин с изоставената от Божинов Алисия.

Клюката твърди, че Николета Лозанова уредила заварка между своя красива приятелка и бивше гадже на Преслава, при което тя имала сериозни намерения да се върне.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати