ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Златка в схватка с боксьорка

Златка в схватка с боксьорка

Черната Златка

Златка Димитрова сериозно притесни почитателите си, след като бе видяна с бушон около окото. Красавицата, която не се срамува да показва раните от битките си, не го е получила по време на поредните снимки за клип.

Преди време феновете на плеймейтката отново бяха сериозно изплашени за любимката си, но се оказа, че нараняванията са дело на гримьори. Златка участваше в клип на фолк звездата Анелия, в който двете яростно се бият за любовта на един мъж.

Според близки на Златка този път нещата стоят по друг начин и за съжаление гримьорите нямат никаква роля в посиняването на красавицата. Тя получила синината след схватка с боксьорка, но не на ринга или в спортната зала, а в морско заведение, твърди клюката.

Златка е известна с горещия си нрав, но за съжаление, според слуховете, този път попаднала на костелив орех. Противничката ѝ в битката, възникнала неясно по какви причини, била състезателка по бокс и това се отразило зле на плеймейтката.

Преди време Златка публикува снимка, на която е с огромна червенина на бузата. Тя дори бе вдигнала косата си, за да личи по-добре ужасното петно върху красивото ѝ лице. Тогава обаче не стана ясно на какво се дължи промяната в цвета на кожата.

Русата Златка пък преди време също се появи, цялата в синини, но тогава сподели с приятелки, че те са придобити от малко по-груби удоволствия с приятеля й.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати