Юнона разголена в скандален клип

Юнона

Фолк певиците стават все по-провокативни в клиповете си и русата Юнона е поредното доказателство за това. В клипа към парчето си "Само на думи" почитателите на блондинката ще могат да я видят само по парфюм.

Във видеото към парчето, което има за цел да поясни, че някои неща в живота се случват само на думи, дългокраката певица е в компанията на млад хубавец, който реже с нож дрехите й и я натиска гола в леглото.

Той е легнал върху нея, и това, което би трябвало да става между двамата, е повече от ясно.

Мъжът, с когото се натиска Юнона в клипа, е облечен в скъп костюм, а тя е с различни, едва прикриващи голотата й тоалети.

В някои кадри от клипа блондинката е коленичила пред костюмара и гледа влажно нагоре, като намекът е, че това, което следва, е повече от ясно - но само за възрастните.

Според певицата всичко това е фина еротика и в никакъв случай дори не граничи с грубости. Но според много моралисти във фолка клипът е прекалено провокативен и е зареден с твърде много еротика.

Досега много малко изпълнители са си позволявали подобни провокации и според клюката Юнона просто се опитва да се наложи на пазара и да привлече вниманието към себе си.

Но изпълнителката би трябвало да внимава, тъй като любовта на публиката е нещо специфично - и докато някои изпълнителки станаха звезди, след като порното им бе пуснато в Интернет, други звезди залязоха точно поради същата причина.

Рейтинг

5 4
4 3
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати