И Кондьо пропя ар енд би

Кондьо

Фолк певецът Кондьо, който бързо си върна имиджа на звезда, след като излезе преди няколко години от затвора, запя в стил R'N'B като колежката си Джорджия.

Гласовитият изпълнител от ромски произход, който навремето бе прочут като един от царете на фолка и обираше овациите с парчето "Доко, Доко", сега е записал R'N'B песента "Полудявам".

Джорджия

Още в зората на фолка Кондьо бе предрекъл, че след време стилът на песните, които се изпълняват от фолк звездите, ще бъде по-близък до клубното звучене.

Пророчеството на сливналията се сбъдна и той смело навлезе в редиците на R'N'B изпълнителите. Преди него такава крачка направи колежката му Джорджия, която според клюката дори била изгонена от музикалната компания, където работи. Това се оказа само слух, тъй като в компанията дори поощрили желанието й за промяна на стила.

Преди Кондьо и Джорджия експерименти със смяна на стила направи Десислава. Тя успя да се прочуе дори в Испания като изпълнителка на клубни парчета. Деси пее еднакво добре както фолк, така и други стилове.

Сега е наред Кондьо, който със сигурност ще промени и начина си на обличане, за да се впише в редиците на R'N'B изпълнителите.

Досега в клиповете си певецът предимно се появява по тениска, за да подчертае мускулите си, изваяни със спортни занимания. Колкото до Джорджия, тя се обличаше в R'N'B стил, още докато пееше фолк парчета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати