Стенли помага на семейство, сблъскало се с левкемията

Стилиян Петров

Стилиян Петров за пореден път доказа, че е уникален човек с голямо сърце. Той приюти в дома си родителите на момченце, болно от левкемия.

Бившият капитан на националния ни отбор и Астън Вила разкри в свое интервю за шотландска медия, че в къщата си в Бирмингам е приютил родителите на момче, болно от страшната болест, променила коренно живота му.

"Помагам на това семейство, защото знам през какво минават. Сам няма как да се справиш с тази жестока болест. Много е трудно", споделя Петров.

Детето, диагностицирано с левкемия, е на три годинки и се лекува в местна болница. Майката на момчето е голям привърженик на "сините" от Глазгоу, които са „кръвен враг“ на бившия ни национал. Стенли признава, че много се забавлява с родителката по повод пререканията му относно двата отбора.

Големият син на Стенли - Стилиян-младши пък се считал за шотландец. Той бил роден в Глазгоу и чувства града като негов дом.

"Беше на 3 години, когато се пеместихме в Бирмингам. Но винаги ме пита кога ще се приберем у дома в Глазгоу", разкрива бившия футболист, като добавя: Стилиян-младши постоянно твърдял, че е шотландец и ако може да избира за кой национален отбор да играе, то ще бъде в полза на Шотландия.

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари