Андреа работи за бебе

Андреа

Фолк певицата Андреа, която от години е сгодена за шампиона по бокс Кубрат Пулев, най-накрая е стигнала до решението, че й е време да стане майка.

Блондинката, която по едно време го беше ударила само на купони, сега е решила, че е време за промяна и е готова да се посвети на едно или две бебета.

Кубрат Пулев

Спортистът, известен като Кобрата, според слуховете е обещал на любимата си най-накрая да узаконят отношенията си, за да не бъде тя известна като вечната годеница.

Дългокраката певица, която напоследък се бе позанемарила и се наложило да се обработват част от снимките й с компютърна програма, за да се втали, вече започна бързо да влиза във форма.

Според близки до блондинката това се дължало на предстоящото сватбено тържество, което засега все още е тайна. Приятелките й се надяват този път наистина да има сватба, защото досега се стига само за слухове за предстоящия тържествен ден.

След като певицата вече иска да се посвети на майчинството, най-вероятно спортистът ще я заведе пред олтара, тъй като връзката им издържа на изпитанието на годините.

За Андреа и Кубрат полът на първото им отроче няма да има значение, те щели да са доволни каквото и да им дари съдбата.

Но ако е момче, със сигурност ще поеме по звездния път на известния си татко, предричат приятелки на певицата.

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари