ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Андреа хвърли дрехите

Андреа хвърли дрехите

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Андреа

Андреа най-после реши да покаже прелестите си на широката публика. Не че посетителите на заведения не бяха виждали зърната на дългокраката певица, но много нейни почитатели отдавна биха искали да я разгледат по-подробно без дрехи.

Затова блондинката реши да провокира феновете си, както и колежките си, и хвърли дрехите, за да застане пред обективите на фотографи за мъжко списание. Досега най-големият ефект, който се е получавал при снимането на разголена фолкпевица, е постигала Камелия.

Андреа снимки

След като се разхвърли преди време за страниците на мъжко списание, тя предизвика истински фурор. След това на пазара се появи и филм с мейкинга на снимките, както и допълнителни броеве със снимки на Камелия.

Според познавачи това се дължало на факта, че певицата има невероятно тяло и страхотна кожа. Самата Камелия се шегува по повод на фотосесията, че всеки, който я е виждал, може да разбере, че тя не е естествена блондинка.

Андреа явно е решила да спечели повече популярност, като се опита да повтори блясъка на Камелия, но дали ще й се удаде, ще стане ясно в близките дни.

Напоследък се заговори доста за обработката на снимките на Андреа с компютърна програма, която прави силуета й по-слаб.

Може би за да докаже на феновете си, че не става въпрос за компютърна обработка, а за истинска красота, Андреа е решила да блесне гола в списание.

Клюкари във фолк средите обаче шушукат, че всяка снимка може да бъде обработена така, че да изглежда тялото на жената перфектно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest