Гаджето на Люси трупа точки със скандални снимки

Ани Хоанг

Гаджето на Люси Иларионов – певицата Ани Хоанг, явно е решила да трупа точки със скандален имидж и затова не спира да коментира голите си снимки, които бяха пуснати неотдавна в Интернет.

На снимките поп-певецът Крум, известен с песента за близалката и с дуета си с Миро, лежи чисто гол на плажа, а интимните му части са покрити от голото тяло на любимата на Люси.

Люси Иларионов

Върху финото тяло на певицата няма абсолютно нищо и всеки може да види природните й прелести. Тя лежи върху Крум по корем, като част от неговото дупе може също да се види.

Що се отнася до дупето на Ани Хоанг, то се вижда перфектно. Беше ясно от самото начало, че няма как скандалните снимки да са папарашки, а най-вероятно са част от видеоклип.

Оказа се точно така – снимките са част от новия клип на Ани към парчето й "Целувай и хапи", в което Крум преплита тяло с екзотичната певица с виетнамски произход.

Люси, който след като престана да се изявява като певец, успешно се справя с ролята на режисьор, е създателят на цялата шумотевица.

Той много иска да превърне любимата си в звезда от голям калибър. Затова от доста време работи по въпроса и не смята, че скандалният имидж е нещо, от което Ани трябва да бяга.

Затова той ще изненада почитателите на скандалите с клип, в който Ани и Крум ще се държат наистина скандално.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти