Никол Станкулова става водеща на Здравей, България

Никол Станкулова

Красивата синоптичка Никол Станкулова ще бъде гост–водещ на сутрешния блок на Нова ТВ - "Здравей, България". Освен нея пред обектива на предаването ще застанат проф. Николай Овчаров, както и програмният директор на Дарик радио - Константин Вълков.

Тримата са част от водещите, които ще заместват основните на "Здравей, България" Мира Иванова и Христо Калоферов, докато те са на почивка. През август месец в ефира на предаването ще има по един от титулярните водещи Мира или Христо и до тях ще седи по един от гост-водещите.

Станкулова

Покана е била отправена още към комедийният актьор и водещ на „Господари на ефира“ Васил Василев-Зуека.

Синоптичка Никол вече натрупа доста опит пред обектива, като съобщаваше ежедневно прогнозата за времето, а в риалити предаването "Денсинг старс" бившата манекенка се изяви и като истинска водеща.

"Предвид ситуацията в страната, сутрешният блок няма да има почивка, нито ще бъде променяно времето на излъчването му. Както през останалото време и през август "Здравей, България" ще започва точно в 6.30 ч", разкри водещата Мира Иванова.

След 9 август обаче двамата с Калоферов ще водят по отделно предаването, като ще бъдат подкрепени в ефира от гост-водещите, а те ще могат заслужено да използват почивката си и да отскочат до морето.

Мира Иванова съобщи, че възнамерява да почива със семейството си на Българското черноморие, а Христо е избрал ваканцията му да бъде в гръцката столица Атина.

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 1
4 1
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Rei44al
Rei44al
05.08.2013 21:14
До сега на "Време"-то, превключвах на друг канал, вече още по-рядко ще гледам Нова. Поредният избор, продиктуван от "неясни" подбуди......
0
0
ValKa2
ValKa2
03.08.2013 22:55
Не мисля, че е подходяща за водеща точно на това предаване, но и пожелавам успех!
0
0
mistgi
mistgi
02.08.2013 13:46
Може да е симпатична, но няма качества за водеща, според мен. Мотив: неумелата и изява в Денсинг стар.
0
0