ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Венета Райкова с компромати за известните

Венета Райкова с компромати за известните

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Венета Райкова с компромати за известните

Венета Райкова, която неотдавна предизвика медийния интерес с бременността си, която според нея самата е чиста измислица, сега е решила да вади компромати за известни личности.

Блондинката, която след време смята да има второ дете, но засега се радва само на сина си, обиколи баровски места в страната ни и в съседна Гърция, а посети и доста други локации.

Тя твърдяла пред свои близки, че имала много интересни пикантерии, които ще покаже на всички в предаването си, и те засягали доста известни хора.

С това свое изказване Венета внесе доста голямо напрежение в много звездни семейства, за които се знае, че поне единият от двамата кръшка.

Според клюката Венета има компромати, които са в състояние да доведат до раздяла между известни наши звезди, тъй като са хванати в издънки.

Сред засегнатите от компроматите можело да има гаджета на известни спортисти. Това според Венета ще вдигне рейтинга на предаването й, но според клюката ще й създаде прекалено много врагове сред звездите.

След излизането в ефир на компроматите, които е подготвила Венета, може да се стигне до скандали между известни гаджета, но след това със сигурност те ще се чудят как да вгорчат живота на телевизионната водеща.

Най-вероятно ще се стигне до опити за нови компромати, които да очернят самата Венета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest