ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Анн Джи се взе за Анджелина

Анн Джи се взе за Анджелина

Нина НордНина Норд
Джедай
2k371
Анн Джи

Поп-певицата Анн Джи, която през последните години става все по-провокативна в облеклото си, започна напоследък да публикува в социалната мрежа снимки, на които имитира Анджелина Джоли в Лара Крофт.

Анн Джи, която е известна не толкова с песните си, колкото с победите си на фитнес-състезания, отпрашила за романтично кътче, където си направила фотосесия край река.

За снимките певицата се е спретнала с черен тоалет, който напомня за облеклото на Лара Крофт, а за да се сетят всички за какво става въпрос, отдолу има и подсещащ текст, написан от самата Анн Джи.

Биляна Йотовска

За разлика от потника на Джоли, този на поп-певицата е направо бански, който показва прелестите й достатъчно добре. Анн Джи бе сред певиците, които дълго време отказваха да си направят корекции на бюста. След като го направи обаче, кариерата й дръпна с голяма скорост и тя бе поканена да бъде снимана и в мъжко списание, което публикува това, което тя крие под дрехите.

Напоследък фитнес-маниачката се изявява предимно по шоу-програми, на някои от които показва изцяло коригираните си прелести, като ги прикрива леко с декоративни елементи.

За да е във форма обаче, Анн Джи отделя по няколко часа дневно за фитнес, тъй като иска винаги да е с перфектна визия, ако излезе нов ангажимент. В това отношение много си приличат с моделката Биляна Йотовска, с която работят понякога заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
52
43
33
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати