Робърт Патинсън щади Кристен Стюарт

Робърт Патисън

Патинсън за пореден път доказа колко състрадателен може да бъде. Вместо да замисли коварно отмъщение след изневярата на Кристен Стюарт, той по всякакъв начин се опитва да не я нарани след повторната им раздяла.

Преди време актьорът беше започнал да се среща с една от приятелките на Кристен, актрисата Райли Кеох. След като излизаха няколко седмици, изненадващо Робърт сложи край на техните взаимоотношения, а причината според носещите се слухове е невъзможността на Стюарт да приеме факта, че са заедно.

Според източници, Кристен е потисната и депресирана след раздялата си с Патинсън. Разкаянието й е публично и актрисата обвинява само себе си за краха на тяхната връзка.

Въпреки, че е наранен от нейната измяна, Робърт продължава да твърди, че уважава бившата си приятелка и ще се старае да не я нарани. Според негови приятели, той продължава да я обича, но почти няма шанс двойката да се събере за пореден път.

Те твърдят, че преди седмица двамата са се срещнали, за първи път след официалната си раздяла и са се договорили отношенията между тях да останат приятелски.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати