Лош сезон за Калин Врачански

Калин Врачански

Лятото се оказа не толкова добър сезон за актьора Калин Врачански, който след участието си в сериала "Стъклен дом" се превърна в един от секс-символите на българското кино.

Преди време стана ясно, че светлокосият актьор вече не се радва на любовта на красивата си колежка Силвия Петкова. Двамата постоянно се разделяха и събираха, но според слуховете този път е за последно, тъй като любимата му изпитва чувства към друг колега.

Силвия, която участва в тинейджърския сериал "Революция Z", не е придружила Врачански и на морето, където той купонясва в компанията на приятели.

Хубавецът, който привлича погледите на много мадами по плажа, сериозно се е замислил да се утешава със сърфиране и се опитва да овладее изкуството да пори вълните с дъска.

Но това негово увлечение му е донесло наранявания, които предизвикаха куп клюки по морето. Според непотвърдени слухове актьорът участвал в сбиване заради красавица, която се опитвал да ухажва, но тя била заета. Според приятелите на актьора обаче виновен е сърфът.

Близките на Калин се надяват, че вълната от неблагополучия, които му се случват напоследък, ще приключи, за да може да се представя добре на сцената през есента, а и да бъде търсен за нови сериали. Тъгата, която го е обзела, може да му изиграе лоша шега в професионално отношение, пророкуват негови съперници.

Виж повече

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати