Дженифър Лопес прекрачи границата

Дженифър Лопес

Публиката протестира срещу неотдавнашна изява на певицата, която винаги е обичала по-провокативните тоалети, но последният й прекрачи границите на зрителите. В рамките на предаването Britain's Got Talen по канал ITV, Лопес се появи за да изпълни песента Live It Up, а тоалетът й беше комбинация от мрежести чорапи и високи ботуши.

Социалните мрежи се заляха от огромен брой оплаквания на родители, ядосани от факта, че певицата е изглеждала като „лека жена“ по време на семейно шоу. Родителите настояват за санкции към ръководството на канала.

Наскоро Лопес смути и индийските си почитатели със своите капризи. Певицата бе поканена да изнесе реч по случай откриването на турнира по крикет в Индия. Според местните медии, звездата поискала самостоятелен хотел, самолет и заплащане на целия й екип - стилисти, танцьори, сътрудници и дори личен готвач. Разглеждайки исканията й, индийската страна решава, че това е прекален разход и решават да поканят рапъра Питбул.

С него е последната колаборация на Лопес, към песента Live It Up наскоро бе заснет клип и обещава да е поредния голям хит на звездата.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 8
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Самотният рейнджър
Самотният рейнджър
27.09.2013 11:07
индийски бедняци
0
0