ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Камерън Диас търси съпруг

Камерън Диас търси съпруг

Камерън Диас

40-годишната холивудска звезда Камерън Диас е решена да се задоми и за това се обърнала за помощ към една от най-добрите си приятелки.

За трудната задача да намери партньор в живота ще ѝ съдейства телевизионната водеща Кели Рипа – тя е успешно омъжена с две деца и смята, че ще е най-добрата помощничка за намиране на съпруг.

Изискванията на Диас за бъдещ съпруг се свеждат до няколко критерия. Той трябва да е темпераментен човек с атлетично телосложение, да не е свързан с шоубизнеса и непременно да бъде богат.

Тази година актрисата отпразнува 40-годишнината си. Възрастта, която много жени определят като критична, за Диас не е толкова страшна. Според нея сега се забавлява много повече в сравнение с младежките си години.

„За първи път в живота си съм доволна. – признава актрисата в интервю за списание Esquire. - Толкова съм развълнувана. Израснах. Това е най-хубавият период от живота ми. Познавам се по-добре от всякога, чувствам се по-способна от всякога. А и на физическо ниво се чувствам по-добре на 40, отколкото на 25.“

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати