Малина закъса с парите

Малина закъса с парите

Финансови проблеми терзаят хитовата изпълнителка Малина. От началото на лятото тя не е имала нито едно участие. Вече никои не я ангажира, защото от години не е издавала албум.

Паричните проблеми на певицата започнали след раздялата ѝ с бореца Краси Кочев. Дълги години тя се опирала на неговият капитал, но след като поеха по различни пътища, се наложи изпълнителката да се издържа сама.

Говори се, че от известно време Малина дължи пари на поне 20 души. Сред тях са оператори, режисьори, гримьори и балетни формации.

Сред „ощипаните“ от певицата са балет „Вега“. Момичетата работели по няколко от нейните хореографии, но така и не получили хонорарите си.

Според наблюдатели кариерата на Малина е към своя край, но тя отказва да се примири с този факт. При последният ѝ опит да разтърси музикалната сцена с песента „Ако ще да звъниш“ си личи колко пестелива е станала изпълнителката. Видеото към въпросното парче е заснето край каменоломна в Перник, за да излезе възможно най-евтино.

Близки до певицата твърдят, че тя възнамерявала да се завърне към професията си на ветеринарен лекар, ако дълговете й продължат да растат.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати