ezine.bg»Статии»Звезди»Манекенки»Венета Харизанова в шок заради фаворитка

Венета Харизанова в шок заради фаворитка

Венета Харизанова в шок заради фаворитка

Венета Харизанова, известна като българската Моника Белучи, била напълно шокирана от факта, че нейната фаворитка Адриана не успя да влезе дори в челната тройка на финала на Мис България.

Едрогърдата красавица неведнъж спомена, че за нея победителката е само една и това е смуглата стюардеса Адриана, която блестеше с фина красота и бе категоризирана като миньонче.

В момента, в който тя те успя да се класира в челната тройка, Венета беше направо шокирана. Тя до последно се надявала, че това е поредната уловка на организаторите, но напразно.

По време на големия финал на конкурса за най-красива българка настъпи объркване, когато пет момичета, които отпаднаха, бяха подведени, че продължават.

Венета Харизанова в шок заради фаворитка

Срещу това изригна блондинката Нанси, която в края на краищата взе короната на Мис България. Но тя единствена от всички, които останаха да се състезават за титлата, каза, че това е много подло по отношение на момичетата, които са отпаднали.

Венета Харизанова, Жени Калканджиева и Антония Петрова, които коментираха външността и поведението на кандидат-миските, оприличиха Нанси на Барби и явно точно този тип се е харесал на зрителите, които издигнаха фаворитката си на първо място.

И трите стигнаха до извода, че Джулия, която се класира на трето място, изглежда едричка по бански, но красивото ѝ лице за малко да ѝ спечели короната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати