ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Галена катери планини

Галена катери планини

Галена

Фолк звездата Галена се оказа голяма любителка на планинарството. Заедно със силната си половинка Галин двамата се отдадоха на разходка из планините.

Това, според звездата, я зареждало с енергия, тъй като била наясно с ползата от контакта с природата. Много нейни колежки предпочитат да прекарват почивните си дни край някой баровски басейн или в скъпо заведение.

Не че Галена не харесва и този начин на отмора през почивните дни, но преди известно време открила за себе си колко добре ѝ действа да се качи на някоя планина.

Според наблюденията на певицата след разходка сред върховете кожата й направо започва да сияе и цялата се изпълва с енергия за работа. Освен това контактът с любимия действа като допълнителен стимулант по време на разходката.

Галена и Галин

Планинарството помага на Галена да поддържа добра форма, тъй като тя като цяло е склонна към натрупване на излишни килограми като повечето жени. Преди години певицата се беше поотпуснала и се наложи да се подлага на зверски диети, за да влезе в перфектна форма.

За да не се стига до такива крайности, тя вече предпочита да работи по-честичко за поддържане на добра мускулатура.

Напоследък Галена блести в перфектна форма, но понякога стига до другата крайност в стремежа си да е слаба и някои дори подмятат, че е станала анорексичка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати