Биляна Йотовска става писателка

Биляна Йотовска

Топ манекенката Биляна Йотовска, която през последните години стана популярна с еротичното си шоу с атрактивни костюми, смята да става писателка.

Дългокраката хубавица, която държи детски клуб, се вдъхновила от хлапетата да направи нещо в областта на детската литература. Дипломната работа на манекенката, която учи в Художествената академия, е малка детска книга.

Биби Йотовска

Това я накарало да се замисли дали да не започне да твори в областта на детските книги. Биляна, която е страхотна в рисуването, създава заедно с партньорката си Невена всички сценични тоалети и декорации за еротичното си шоу.

Самата Биляна, която се изявява като танцьорка в шоуто, блести в тоалети, едва прикриващи прелестите ѝ.

В програмата на префинената еротика, представяна от Биляна и Невена, се включи и певицата Анн Джи, която показа бюста си, скрит само от две лепенки.

Според Биляна Йотовска това, че прави еротични програми, изобщо не би й попречило да се изяви в областта на детските четива. Още повече, че тя сама илюстрира творението си, което смята след време да издаде.

Първата ѝ творба е посветена на малко паяче, чиито приключения децата проследяват, докато четат приказката.

Биляна, която напоследък бе укорявана от феновете си заради прекомерното си отслабване, в момента е в перфектна форма и изглежда доста съблазнително.

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати