Жени и Тачо отново заедно

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева и бившата ѝ силна половинка Тачо отново се събраха заедно. Двамата се появиха в курорта, където бе организиран балът на топмоделите, където шестата по красота в света бе дама на създателя на събитието Евгени Минчев.

Въпреки че наскоро стана ясно, че отношенията между Жени и Тачо са приключили и той е насочил емоциите си към друга, двамата блеснаха в комплект преди да започне светското събитие.

На самия бал Жени предпочете да се появи сама, а бившият ѝ любим останал да се излежава край басейна на тузарския курортен комплекс.

Евгени Минев

Веднага се заговори, че нещата между тях всъщност може и да не са приключили и това да е шанс двамата да оценят колко са били щастливи заедно.

Не е ясно дали двамата все пак са решили да се борят за евентуалното спасяване на брака си или ще се оставят на течението на събитията.

Жени, която със сигурност е преживяла силно емоционално разтърсване от проблемите с Тачо, изглеждаше супер спокойна и щастлива по време на светското морско събиране.

Тя блесна в елегантен, но доста семпъл черно-бял тоалет, в който нямаше претенции за помпозност и привличане на медийното внимание към начина ѝ на обличане.

На бала награди получиха поп-певицата Мария Илиева и колежката й от фолк гилдията Есил Дюран, които бяха обявени за новите модни идоли.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати