ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Глория отпрашва при птицечовките

Глория отпрашва при птицечовките

Глория отпрашва при птицечовките

Примата на българския фолк Глория отпрашва за Австралия, където да разгледа интересни животни и да даде шанс на романтиката. Освен че иска да види птицечовките, певицата очаква да види и красиви австралийци.

Според клюката певицата, която се разгорещи доста на дансинга по време на участието си в танцовата надпревара за ВИП-персони Денсинг Старс, искала да даде шанс на любовта да се появи на неочаквано място.

Тя смятала, че другият край на света е перфектното място една жена да намери истинската любов. Глория заминава при своя приятелка, която живее в Австралия от доста време.

Двете щели да си прекарат весело типично по женски, но имало голяма вероятност австралийците да останат впечатлени от постоянно разкрасяващата се певица.

Глория отпрашва при птицечовките

Глория, която преди много време бе сравнително пухкава, се подложи на специални диети под контрола на известна диетоложка и постигна истински чудеса.

Тя успя да запази женствеността на фигурата си след диетите, като в същото време придоби строен силует и повече увереност в собствената си красота.

Певицата, която много нейни колежки не харесват заради прекалено високото ѝ самочувствие, всъщност е много земен човек, със своите радости и скърби.

Тези, които я познават отдавна и по-отблизо, твърдят, че няма по-чувствителен и нежен човек от нея.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати