ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Тони крие мъжа си

Тони крие мъжа си

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Тони

Певицата Тони, която през последно време никаква я нямаше, възроди клубните си участия, защото се вдъхновила от новата си любов. Тя обаче я крие яростно като лъвица малкото си и не иска да сподели дори името на любимия си.

Оказа се, че отсъствието на поп-певицата, известна с парчето "Всичко било е насън", се дължало на сериозни здравословни проблеми, които тя успяла да преодолее.

В момента тя била направо луда от любов, но не искала да показва пред медиите любимия си мъж, за да не навлизат те в личното му пространство.

Според певицата това може да повлияе пагубно на връзката им, тъй като мъжът до нея не бил човек, който искал да е постоянно в светлината на прожекторите.

В момента Тони завършва новата си песен, която ще представи в началото на есента и се надява това да ѝ върне феновете, които имаше.

Тони, чиято първа песен е написана от Миро и Галя от дует Каризма, в началото на кариерата си дори щяла да прави трио заедно с тях.

Нещо обаче ѝ подсказало да не го прави и днес певицата не съжалява за това свое решение, въпреки че Каризма успяха да натрупат голяма популярност за кратко време.

Тони е убедена, че може да си пробие път към върха и напълно сама, още повече, че според нея любовта зарежда жените с много силна енергия и им помага да вършат истински чудеса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати