ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Крис Браун дава любовни съвети на Риана

Крис Браун дава любовни съвети на Риана

Антония Р.Антония Р.
Джедай
3k73137
Крис Браун дава любовни съвети на Риана

Крис Браун реши да посъветва бившата си любима Риана през социалната мрежа Twitter. Браун написа: „ Обичай се от сърце. Не обичай някого заради това, което прави за теб. Когато 9 пъти сгрешиш, 10-тия постъпи правилно.“

Крис казва, че хората трябва да обичат безусловно, а не да очакват нещо в замяна на любовта, която дават.

Преди време певецът сподели, че се чувствал използван от Риана, която непрестанно изисквала някакви услуги от него като доказателство за любовта му.

Според него във връзката им винаги е липсвало доверието и приятелското отношение и това малко по малко довело до пълния срив на любовта им.

Това не е първият път, в който двете звезди си разменят реплики през социалните мрежи. Малко след раздялата си двамата си доизясняваха отношенията публично.

Това е втората раздяла на Риана и Крис Браун и както изглежда този път е окончателна. Двете звезди решиха да се съберат пак миналата година, след като Браун беше пребил Риана през 2009 г. За този случай доскоро се водеха дела срещу него.

След като заряза Риана за втори път, Крис Браун се върна при бившата си приятелка - Каруеши Тран, а Риана е спрягана за новото гадже на рапъра A$AP Rocky.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати