ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Андрей не мисли за втори брак

Андрей не мисли за втори брак

Андрей Арнаудов

Екранната половинка на Иван - Андрей, признава, че изобщо не му и хрумва отново да мине под венчило някой ден. След разочарованието си от брака, който имаше, той не смята да повтаря грешката си отново.

В момента сърцето на Андрей е в плен на красива дама, но засега не е ясно коя точно е тя. Имаше период, в който той се беше върнал при старата си любов - водещата Надя.

Но въпреки усилията и на двамата, нещата явно не потръгнаха, защото скоро след това Андрей се появяваше на светски събития с други красавици. Клюката обаче мълви, че тъй като старата любов ръжда не хваща, двамата се виждат от време на време, защото са свикнали прекалено много един с друг.

Една от най-красивите жени в живота на водещия беше жена му Даниела, с която се разделиха след доста кратко брачно съжителство. Блондинката с визия на холивудска звезда успя да е съпруга на водещия за кратко време.

В момента Андрей се е посветил сериозно на работата, тъй като от малък е научен да си поставя големи цели и да влага всичките си усилия, за да успее да ги постигне.

Ако някой ден все пак реши да повтори ритуала с вричането във вярност, това най-вероятно ще стане с жената, която ще го дари със сладко хлапе. Водещият не крие, че му се иска да чува бебешко гукане, щом се събуди и няма никакви претенции за пола на първородното си дете.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати