ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Звезди си изкарвали хляба като продавачи

Звезди си изкарвали хляба като продавачи

Нина НордНина Норд
Джедай
2k364
Устата

Някои български и чужди звезди са си изкарвали хляба, като продавали различни стоки през годините, преди да станат известни и да дават щедро автографи на почитателите си.

Рапърът Устата, който гради самостоятелна кариера след успеха на дуетите му с ромската перла Софи Маринова, в началото на трудовия си път бил всичко друго, но не и певец.

Той често зъзнел в ранните пролетни сутрини в близост до мястото, където сега се намира столичен МОЛ. Там било едно от най-оборотните местенца за продаване на мартеници и хората буквално на тълпи се събирали, за да изберат някое от предлаганите от рапъра червено-бяло пожелание за здраве и късмет.

Устата се пробвал също така и като продавач на пуканки, а после продавал и списания. Той лепял и плакати, за да изкара насъщния, но след това късметът му се усмихнал и мечтата му да стане рапър се осъществила.

Джейсън Стейтъм

Водещият Андрей Арнаудов също си изкарвал хляба с продажба на вестници, преди да стане известен като екранната половинка на Иван.

Фолк звездата Алисия също работила известно време като продавачка, преди да реши да се пробва в сферата на поп-фолк песните.

Продавач бил и екшън-героят Джейсън Стейтъм, който дълго време продавал парфюми на улицата, преди да бъде забелязан от режисьора Гай Ричи, който го направи звезда. Брад Пит също си заработвал прехраната известно време като продавач.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати