ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Тони Дачева се отдаде на окултизъм

Тони Дачева се отдаде на окултизъм

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Тони Дачева

Тони Дачева напоследък се е отдала на окултизъм и се опитва да открие тайните на живота с помощта на алтернативни методи, което кара близките ѝ да се притесняват.

Певицата, която е изпълнявала едни от най-големите хитове в зората на фолка, през последно време се чувствала доста несигурна и затова потърсила утеха в окултното.

По този начин тя се опитвала да избяга от реалността, която никак не ѝ харесвала. След раздялата си с дуетната си половинка Найден Милков, с когото бяха партньори и в живота, Тони така и не успя да намери отново любовта.

Вместо да се отдаде на нова връзка, тя постоянно сравнявала следващите си мъже с Найден и смятала, че никой не притежава качествата му. Което автоматично водело до край на връзките ѝ, а тя дълго време се надявала, че любимият ѝ отново ще се завърне при нея.

В момента певицата е сама и смята да върви по стъпките на холивудската звезда Шърли Маклейн, известна с това, че получи просветление след отдаването си на мистиката.

Като холивудската си духовна сестра и Тони смятала да се посвети изцяло на самоусъвършенстването на съзнанието и по този начин да постигне духовно просветление.

Според близките ѝ това не се отразявало добре на певицата, но самата тя е убедена, че това е най-добрият начин за нея да забрави за несполуките си в личен и професионален план.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest